fbpx
Wok This Way | Om Os
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-demo-store,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

OM OS

t

Latinerkvarteret som nabo

Med Latinerkvarteret som nabo, finder du i hjertet af det charmerende Nørregade vores restaurant Wok This Way.
Hos Wok This Way stræber vi efter at levere og servere wok med rødder fra det asiatisk køkken. Her går vi hverken på kompromis med kvaliteten eller samvittigheden. Vores råvarer er bestemt med omtanke, og vi vægter i høj grad, at vores wok skal være til enhver smag.

Vi er også til for at bevise, at fast food ikke nødvendigvis tager del i den usunde kategori. Hos Wok This Way skal din wok tilpasses dig. Vores koncept er enkelt, let og hurtigt; Vi tilbyder i første omgang en standardboks med obligatoriske ingredienser, som består af æg, kål, løg og gulerødder (Kan fravælges) Dernæst kan man til en fornuftig prisklasse tilvælge flere ingredienser:
1. Vælg mellem ris eller nudler
2. Vælg (uden) kød/grøntsager
3. Vælg sovs Herefter vil din wok blive stegt.

Hos Wok This Way kan du på få minutter få frisk wok af høj kvalitet, kompromisløse råvarer og vigtigst af alt; ligesom du vil have den.

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd