fbpx

FRANCHISETAGER HOS WOK THIS WAY?

Wok This Way er en restaurantkæde, som lige nu har 3 restauranter fordelt rundt i Danmark. At være franchisetager hos Wok This Way handler om at eje og drive en eller flere restauranter og om at realisere sine visioner. Som franchisetager hos os køber du retten til at drive din egen Wok This Way restaurant efter vores forretningskoncept og høje standard.

Du får mulighed for at samle dit eget team af ledere og medarbejdere, som vi vil hjælpe dig med at lære op i køkkenfærdigheder og service. Du vil selv stå for at drive restauranten og vi vil altid stå klar til at hjælpe og rådgive dig om driften af din restaurant. Vi garanterer, at de råvarer, som leveres til dig af vores forskellige leverandører vil være af den højeste kvalitet og opfylder vores standarder for fødekvalitet og hygiejne.

Er du interesseret og har du yderligere spørgsmål om mulighederne for at blive franchisetager hos Wok This Way, så er du velkommen til at kontakte Jianping Lin ved at kan sende din motiverede ansøgning og CV til info@kingbuffet.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøg nu